FCK trøje

Den bedste måde at vise hvilket hold man støtter, er ved at have en FCK-trøje. Det er ikke kun noget man kan have på, når der spilles kamp, men man kan også samle på dem som souvenirer fra de forskellige år og særlige hændelser. 

Vis hvor du hører til

Med en FCK trøje kan du nemt vise hvor du hører til, og du kan bruge den både til kamp, træning og til at hygge i derhjemme. Det giver en helt særlig sammenholdsfølelse, at man har den samme uniform på, og sådan er det også med spilletrøjer. En spillertrøje viser nemlig hvem du holder med og hvem du støtter. Derfor er det nærmest obligatorisk at have en FCK trøje, hvis man er FCK fan. 

Det er sjovt at være fan, og en holdsport som fodbold, er ikke bare en holdsport for dem, der spiller på holdet, men også for alle dem, der følger med på sidelinjen og er supportere. 

FCK trøje er den perfekte gave

En FCK trøje er også den perfekte gave til en du holder af. Det behøver ikke at være en voksen, men en niece eller nevø eller måske en datter eller søn, som skal få sin første trøje. Der findes fck trøje børn så du kan give den perfekte gave væk, til en du holder af, der også er fck fan. 

Hvis du leder efter den perfekte julegave eller fødselsdagsgave, så behøver du ikke kigge længer end til de ting du finder i fanshoppen til FCK. Her finder du nemlig gaver, der altid vil være succes hos dem, der også er FCK fan. Det behøver heller ikke at være en dyr gave, der er tit fck trøje tilbud, hvor du kan få en billig fck trøje. 

Det er også den perfekte gave til din kæreste, hvis I gerne vil have ens trøjer – eller måske en hel dragt. Hvis hendes yndlingsspiller er Bendtner, kan man også købe en bendtner fck trøje til hende. Der er altså mere en èn gavemulighed, hvis man vil overraske nogen med en flot trøje. 

Specialtrøjer

Nogle gange kommer der nogle helt specielle trøjer, som man bare skal eje, hvis man er rigtig fan. Det er et fantastisk minde at have en fck guld trøje, fra et særligt mesterskab, og det er med fordel også noget man kan samle på. 

En fck guld trøje bliver derfor det perfekte samleobjekt, for dig, der er rigtig fan, og det er en trøje man kan bruge til særlige anledninger, eller når man bare gerne vil have et boost og tænke tilbage på gode minder. Det er jo sådan, at vi gerne forbinder objekter med minder, og det er ikke anderledes med fodboldtrøjer. 

Sjældne fck gul og blå trøjer

Der findes også fck trøjer man kan samle på, som for eksempel de gule og blå fck trøjer, som blev brugt som tredjetrøje. Denne blev særlig speciel, fordi den lignende umiskendeligt på Brøndbys trøje. Derfor er dette en svært speciel trøje for mange fans. I 1994/1995 blev der spillet en række udebanekampe med fck gul og blå trøje. 

I dag er udebanetrøjen, away trøje, mørkeblå og sort og tredjetrøjen rød, og de kan man også få fat på, hvis man gerne vil have en fuld samling fck trøjer. Der findes altså flere muligheder, og der kommer hele tiden nye. 

De nyeste trøjer

Nu kan man få den nyeste fck trøje 20/21, hvis man vil være helt opdateret på hvilken trøje, der gælder lige nu. Det kan for eksempel være den grønne fck 20/21 trøje. Der er også muligt at få personaliseret din fck trøje og få en fck trøje med eget navn, enten om det er en spilletrøje eller målmandstrøje. Man kan også få tilbehør som sokker, matchende shorts, så man har en hel dragt. 

Der findes altså mange muligheder for dig, der er fck-fan, for at få de nyeste trøjer og holde dig godt opdateret på, hvad der er det nyeste lige nu. Du kan købe specialtrøjer som guldtrøje eller den gule og blå trøje, eller du kan købe en fck trøje med eget navn til en du er glad for – eller måske til og med dig selv? Du kan aldrig gå forkert i byen med fck trøje.