FCK Cheerleaders

Cheerleading blev for alvor en populær sport verden over efter den verdensberømte film Bring It On fra 2000. Det åbnede det generelle publikums øjne for sporten, og for første gang, fik man et indblik i hvor hård og krævende en sport cheerleading kan være i sig selv, og også hvor stor indflydelse gode cheerleaders har for stemningen ved en kamp. FCK cheerleaders, Copenhagen White Cats, er nogle af Danmarks bedste cheerleadere. Her kan du læse alt om dem, og om cheerleading i københavn. 

Cheerleading i København 

Cheerleading er en sport, der har sine rødder i USA, og har spredt sig til hele verden indenfor sportsgrene som basketbold, fodbold og amerikansk fodbold. Det kræver meget at være en god cheerleader, både fysisk og mentalt, og derfor er det kun de bedste der når til et hold som fck cheerleaders. Det giver publikum til en FCK-kamp en fantastisk underholdningsoplevelse, når de optræder. Copenhagen White Cats er blevet et legendarisk cheerleading team i København, og uløseligt forbundet med FCK. FCK Cheerleaders er nemlig det officielle cheerleading tem for FC København. Det gør dem selvfølgelig utroligt populære. 

Der er mange cheerleading hold i København for dig, der gerne vil overvære stævner og konkurrencer og følge med i sporten, men også for dig, der drømmer om en karriere med FCK Cheerleaders. Det er noget helt særligt at være med i et team, der er knyttet til et så ikonisk hold som FCK. Det er derfor ingen opgave man går til med lethed. 

Heldigvis kan man også følge med fra sidelinjen, og det er både sjovt og engagerende at følge med i det fantastiske fck cheeerleading team. Copenhagen cheerleaders er helt klart et højdepunkt under en kamp, og der er mange, der venter ivrigt på at de skal optræde og skabe stemning på fodboldbanen.

Følg dine idoler på sociale medier 

Du kan følge holdet på Instagram, hvis du gerne vil følge lidt med bag kulisserne hos det populære cheerleading team. Her kan du få et mere intimt indblik i cheerleadernes hverdag, og følge dine idoler på nært hold. Det giver en helt anden følelse af tilhørighed og sammenhold, hvis du er stor FCK fan og elsker cheerleadernes fantastiske optrædener på banen. 

Der er så meget omkring fodbold i sig selv, der er sjovt at følge med i, som ikke direkte handler om fodboldkampe. De fantastiske cheerleadere er helt klart en del af denne pakke, og ved at kigge på YouTube-kanalen eller Instagramprofilen, kan du blive sat hen til den gode fodboldstemning fra kampene. 

Bliv med på holdet? 

Fra tid til anden så søger FCK cheerleaders nye cheerleaders, så du kan blive en del af holdet. Hvis du tænker at det kunne være noget for dig, og du har den helt rette erfaring, og det der skal til, så er dette en mulighed, som er værd at tjekke ud. Når man selv er en del af holdet, Copenhagen White Cats, så skal du performe foran et stort publikum og selv være med til at skabe magi og stemning på banen. Nogle gange er der publikum på op til 30.000 mennesker. Det er ingen nem opgave, men hvis du er frisk på opgaven, så skal du holde øje med FCK’s hjemmeside og se, hvornår de søger nye cheerleadere til holdet. Det er en god ide at have danseerfaring, når man stiller op til audition, udstråling og smil er den vigtigste faktor. Fysisk styrke og udholdenhed er også vigtigt, hvis du overvejer at gå til audition, og du skal være fyldt 18 år. 

FCK cheerleaders giver lidt ekstra god fodboldglæde til dig, der er stor FCK-fan og ikke kan få nok. Uanset om du selv vil være med på holdet, eller følge med fra sidelinjen.